Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Zijdezachte roereieren

Het is zondagmorgen, de zon schijnt en er is iemand die u een dienblad met koffie, toast en roerei komt brengen. Als dat geen liefde is! Begin met het luisteren van uw favoriete cd : Madonna, Prince, Oscar Peterson – het geeft niet wat, als het maar goed klinkt!


Methode

  1. Snijd een paar dikke, grove sneden brood van goede kwaliteit , met korst, en leg die onder de grill (als ze in het broodrooster passen zijn ze niet dik genoeg).

  2. Breek een paar eieren in een kom en doe er een lepel crème fraiche of gewone room bij en breng op smaak met zout en zwarte peper. Klop nu het mengsel op het ritme van de muziek; sommige liedjes leveren betere roereieren op dan andere.

  3. Verwarm nu een teflonkoekenpan op medium hitte en doe er een flinke klont boter in. Als de boter helemaal gesmolten is, giet er dan het eiermengsel bij, Roer goed door met een houten lepel tot er een heerlijke, zijdeachtige massa ontstaat. Besmeer de toast, schep het roerei erop en maak het geheel af met een handje gehakte bieslook.


Reacties

Er zijn nog geen reacties