Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Het volmaakte gekookte ei

Het perfect gekookte ei is een van de grote geneugten van het leven: het geeft u een moment voor uzelf om even te genieten.


Methode

  1. Als er nog niemand u voor is geweest, haal dan een ei uit je Eglu.

  2. Zet een beetje water op en snijd wat brood. Leg het ei in het zacht borrelende water en doe het brood in het broodrooster. Eieren worden het lekkerst als ze nog warm van het nest of op kamertemperatuur zijn. Laat het water niet te hard koken.

  3. Als de toast klaar is, beboter het dan en snijd het in soldaatjes (repen).

  4. Uw ei zou nu net goed moeten zijn, dus haal dat voorzichtig uit het water en zet het in een aardewerken eierdop.

  5. Een paar kleinigheden om dit gerecht echt op de kaart te zetten: gebruik altijd een hoornen lepel omdat metaal het ei te vlug afkoelt, gebruik zout van goede kwaliteit (b.v. zeezout) en stop een groot linnen servet in uw kraag.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties